7peaks metoden er baseret på Teknologi Kommunikation Gamification Faglighed + + + Sund logik 7peaks metoden er baseret på Teknologi Kommunikation Gamification Faglighed + + + Sund logik

Faglighed Kommunikation Teknologi Gamification

7peaks bygger på tung faglighed

Metoden bygger primært på input fra eksperter fra Team Danmark og andre idræt og performance orienterede samarbejdspartnere. Derudover er metoden løbende blevet tilpasset på baggrund af input fra offentlige anbefalinger og fagpersoner knyttet til interventioner med specifikke sundhedsfaglige formål.

Kommunikation i øjenhøjde

Vi har endnu ikke lanceret 2 ens kampagner. Alle 7peaks kampagner lanceres i unikt design med egen kommunikative vinkel der matcher kulturen i målgruppen optimalt. Målrettet kommunikation i øjenhøjde er en af de væsentligste kriterier for succes.

Digitale virkemidler der holder

7peaks platformen har båret flere end 250.000 deltagere gennem sunde forandringer og er gennem tiden blevet så gennemtestet, at vi kan garantere for både oppetid, funktionalitet og den nødvendige datasikkerhed når det handler om personfølsomme data.

Slip legebarnet fri

At benytte mekanismer fra leg og spil til at promovere en specifik adfærd er som sådan ikke nyt. Men at aktivere disse mekanismer uden at fjerne fokus fra det overordnede formål, har for mange vist sig at være en umulig opgave. 7peaks har knækket denne udfordring og leverer resultater – hver gang.

7peaks metoden fra start til slut

Rekruttering

Rekruttering

Via tæt dialog udvikler og lancerer vi målrettet kommunikation for at skabe engagement i målgruppen.

Screening

Screening

Deltagerne screenes digitalt eller fysisk og får en personlig målsætning for hele kampagnen.

Indexering

Indexering

Deltagerens personlige målsætning (index100) sikrer at alle kan være med, uanset aktuel tilstand.

Rapportering

Rapportering

Deltageren indsamler og rapporterer dagligt sine point online og bidrager til sin egen og holdets udvikling.

Gamification

Gamification

Motivationen fastholdes gennem kampagnen via gennemtænkt gamification med høj faglighed.

Resultater

Resultater

Deltageren screenes igen og modtager sit resultat. Herefter evalueres og dokumenteres indsatsen 100%.

Vores produktsuite består udelukkende af sunde og performanceoptimerende værktøjer som bygger gode vaner og skaber fremdrift i din virksomheds sunde forandringsprocesser.

Lad 7peaks metoden fylde din virksomhed med ny energi

Vi respekterer den enkelte og gør plads til alle

Når det drejer sig om at forbedre vores overordnede helbred, har hver enkelt sin egen motivation og målsætning.

Vi er derfor nødt til at lære den ansatte bedre at kende, forstå motivationen og udfordre på et fornuftigt niveau. Først da, kan vi designe en målrettet kampagne der støtter den enkelte hele vejen gennem sunde forandringer.

Forestil dig dette

Mere Arbejdsglæde40%
Overskud i dagligdagen60%

Typisk deltagelsesprocent

Du tager det første skridt
7peaks baner vejen for de næste

7Ppeaks møder og griber den ansatte i øjenhøjde og skærper den motivation der, hvis korrekt stimuleret, ofte spreder sig til andre områder i den ansattes liv. Motion, kost, søvn, stress, mental robusthed og personlige forhold – 7peaks metoden bakker op om positiv forandring uanset hvilke af disse forhold der skal bearbejdes for at guide den ansatte til en endnu bedre udgave af sig selv.

7peaks eneste krav til deltagelse, er daglig adgang til internettet via pc/mac eller smartphone. En udfordring der er til at overkomme og facilitere for de fleste virksomheder idag.

Daglig interaktion

Nøglen til at bygge bedre vaner ligger i at tage små skridt hver dag. 7Peaks teknologien og de rammer vi faciliterer, gør det let og underholdende at være en del af kampagnen hver dag.

Deltagerne besøger portalen dag efter dag for at rapportere deres fremgang og blive klogere på deres udfordringer. De indgår nye sociale relationer med deres kolleger, deltager i udfordringer og finder langsomt ud af, at vejen til gode resultater ikke er nær så lang som de havde frygtet.

Hvor lang tid varer en 7peaks kampagne?

Hvor lang tid varer en 7peaks kampagne?

Vi anbefaler typisk en varighed på mellem 50 og 90 dage hvis din kampagne omgives af fysiske sundhedstjek. Hvis din indsats bærer mere præg af en oplysningskampagne, kan varigheden være væsentlig kortere.

Slip energien fri!

Gør dine ansatte til den bedst tænkelige udgave af sig selv.
Forløs det sunde potentiale i din virksomhed.
Kontakt 7peaks i dag

7peaks er altid med på farten

En af de primære årsager til at deltagerne benytter 7peaks platformen så flittigt er, at portalen kan nås fra hele verden via computer eller smartphone.

Alle barrierer for deltagelse er minimeret og det sociale aspekt, i kombination med kløgtig gamification, sikrer at kampagnen hele tiden er i de ansattes bevidsthed. 

Hvad koster en 7peaks kampagne?

Hvad koster en 7peaks kampagne?

Prisen for en komplet kampagne fra 7peaks afhænger primært af varighed, antal deltagere samt hvilken form for screening af deltagerne du ønsker før og efter kampagnen. Prisen angives typisk pr. deltager og du får fuld mulighed for at vælge elementer til og fra. Kontakt os for mere information.

Mere information?

Tjek vores resultater

Vi tilpasser os kulturen i din virksomhed

Vi er nødt til at lære din organisation at kende. Jeres strategi, målsætninger, eksisterende tiltag og aktuelle udfordringer. Dette sikrer at vi kan skræddersy en kampagne der matcher virksomheden 100%.

Uanset om din organisation er meget konkurrencepræget eller ekstrem filantropisk, kan vi justere og tilpasse vores leverance så den arbejder for udvikling af dine ansatte og derigennem din virksomhed.

Din virksomhed er sikkert allerede i gang

Vores platform kan bygge på eller supportere og drive deltagelse til andre elementer i jeres HR program. Når de ansatte deltager i kampagnen, kan vi indarbejde promovering og aktivering af alle de andre elementer jeres HR program tilbyder.

Få op til 50% mere ud af din virksomheds eksisterende sundhedstjek ordning ved at supplere med en 7peaks kampagne.
Er du klar til at føre dine ansatte til tops?

9 VIGTIGE ERFARINGER DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ FORUD FOR EN 7PEAKS INTERVENTION

Timing

Det kan være en god ide, at placere 7peaks kampagnen lige efter nytår, frem mod sommerferien eller lige efter sommerferien.

Outsourcing

Når først kampagnen er lanceret, står 7peaks for al daglig kommunikation med deltagerne via mails, sms og nyhedsbreve.

Tailormade

7peaks platformen kan justeres, så din virksomhed kan sætte fokus på præcis den kultur og adfærdsændring i ønsker.

Tilgængelighed

7peaks platformen kan tilgås via smartphones eller tablets, hvilket sikrer, at dine ansatte ikke nødvendigvis behøver adgang til PC.

Økonomi

Da 7peaks er 100% digital, bliver prisen lavere pr. deltager desto flere der er med. Der er op til 50% at spare ved større kampagner.

Alle kan deltage

Det er vores erfaring, at 7peaks metoden også appellerer til alle de ansatte der ikke normalt finder sunde tiltag attraktive.

Tidsforbrug

Det tager gennemsnitligt 3 minutter dagligt at rapportere din indsats online. 80% af rapporteringen sker inden 8:30 og efter 17.00.

Holdopdeling

Du kan med fordel benytte eksisterende grupperinger i virksomheden til at skabe de hold der dyster mod hinanden under kampagnen.

Forberedelse

Du skal regne med at det tager 4-5 uger at klargøre en 7peaks kampagne fra det øjeblik din virksomhed melder klar.