Potentialet Potentialet

Vi har ofte alt for store krav og alt for høje forventninger i forhold til den tid og de ressourcer vi har til rådighed.

Vi er trætte, travle og savner tit det engagement vi husker at vi engang havde. Vi spiser usundt, sidder mere, sover mindre og teknologiske gadgets distraherer os og stjæler værdifuld tid fra en række af de sociale aktiviteter der betyder meget for os. Vi hverken lever, arbejder eller er så meget til stede, som vi egentlig godt kunne tænke os.

Kan du se potentialet i at gøre oprør mod denne livsstil?

7peaks ved hvad der skal til

For at ændre din livsstil, er du nødt til at ændre dine vaner. Bedre vaner kan genoplade dig med god energi, og i 7peaks ved vi hvordan den udfordring kan takles.

Vi har stået bag positive livsstilændringer i mange år og vores primære fokusområde er arbejdspladsen, hvor vaner spreder sig lynhurtigt – og endda ofte bringes med hjem. Vores produkter og services har stået bag positive forandringer for over 250.000 ansatte i flere end 38 lande. 7peaks skaber flere sunde vaner, for flere ansatte, end nogen anden dansk virksomhed.

Solid Erfaring

38
Lande
261222
Ansatte

I Nestlé har vi forsøgt at gå skridtet videre og fokusere på medarbejdernes livsstil på lang sigt. Ved at hjælpe medarbejderne til nogle sunde vaner, tror vi at vi får nogle sundere, gladere og mere effektive medarbejdere, og det har stor betydning for os som virksomhed og virksomhedens resultater.

Susanne Wolff, SundhedschefNestlé Nordic

7peaks ved hvad der virker

Hvordan ved vi, at det er de rette vaner vi skaber? Det har videnskaben, og vores kunder, givet klart udtryk for.

Der er bjerge af forskning der dokumenterer sammenhængen mellem din daglige livsstil og din langsigtede sundhed og produktivitetstilstand. Det er denne forskning, kombineret med praktiske erfaringer, stærk kommunikation og digital innovation, vores produkter og services er baseret på.

Slip energien fri!

Gør dine ansatte til den bedst tænkelige udgave af sig selv.
Forløs det sunde potentiale i din virksomhed.
Kontakt 7Peaks i dag

Digital kommunikation der skaber sunde vaner

Vi har designet en let tilgængelig digital platform der bygger gode livsstilvaner gennem personlig kommunikation, stærk opfølgning, positiv feedback, uddannelse, sjov og konkurrencer. Platformen kan konfigureres så den matcher kulturen i din virksomhed – hvilket er kritisk for at opnå den succes du søger.

Kunderne elsker vores platform. De benytter den hver dag, hvilket er essentielt når vi skal ændre vaner. Platformen er personlig, let at forstå, kan tilgås fra hele verden og den er også med til at skabe meningsfyldte relationer mellem dig og dine kolleger.

Få dine ansatte med

Tilmelder sig80%
Rapporterer hver dag78%
Gennemfører forløbet75%
I de fleste interventioner oplever vores kunder at arbejdsglæden blandt de ansatte stiger med minimum 40% blandt de 75% der gennemfører det planlagte forløb.

Resultaterne overstiger ofte forventningerne

Med små daglige ændringer, følger store varige forandringer, både for dig og din arbejdsplads. De ansatte får mere energi, er bedre til at fokusere og bedre i stand til at tage fat i de opgaver der betyder mest.

Deres arbejdsglæde stiger og familien derhjemme nyder godt af den ekstra energi der er tilbage efter en krævende arbejdsdag.

Få en sundere og mere produktiv arbejdsstyrke

Virksomheden skaber en fantastisk arbejdsplads, hvor de ansatte føler sig respekteret og værdifulde, både som individer og socialt. Og netop fordi de ansatte engagerer sig så dybt i vores platform, får HR også mulighed for at blæse nyt liv i nye eller eksisterende tiltag.

Mere information?

Læs mere om 7Peaks metoden
Er du klar til at føre dine ansatte til tops?